Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, receptie, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid in een ontspannen omgeving met goede drankjes en hapjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een verrassende feestlocatie, een sfeervolle Gasterije en een uitgebreid aan bod aan activiteiten. Of het nu voor kinderen geldt, waar de nadruk ligt op spelen en beleven, of voor de wat oudere doelgroepen waar de nadruk ligt op culinair genieten, bij ons maakt u uw feest past echt compleet.

Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar om uw feest de juiste uitstraling en beleving te geven. Tevens kunt u gebruik maken van ons prachtig gelegen terras met uitzicht over de landerijen.

Op zoek naar een unieke invulling van uw feestelijke gelegenheid? Wij bieden een bijzondere locatie, en veel activiteiten om de dag te vullen. Denk aan lasergamen, klootschieten, solexen, ………Wij hebben alles in huis voor een geslaagde dag, vol beleving, avontuur en ontspanning.

Van intieme gezelschappen tot grote groepen van een paar honderd personen, wij zorgen samen met u dat uw feest of partij onvergetelijk wordt. Van de geschikte ruimte, het verzorgen van uw feest of partij, de catering en het aankleden van de omgeving of ruimte. Samen met u bekijken wij wat de wensen zijn en welke mogelijkheden wij hierop kunnen toepassen voor een onvergetelijk feest.

Wat u ook te vieren heeft, wij regelen het graag voor u! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en/of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.