Opleidingen & Cursussen

Bij Buitencentrum De Poort vindt u een breed aanbod van opleidingen en cursussen. Allen afgestemd op de deelnemers en in een setting op maat.

Bent u op zoek naar een trainingslocatie in het noorden van het land? Dat is iets waar Buitencentrum De Poort uitkomst biedt. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden op het gebied van zalen, faciliteiten en catering. Dit alles in een uiterst sfeervolle en landelijke omgeving, terwijl alles betaalbaar blijft. Welkom op onze trainingslocatie met uitgebreide mogelijkheden.

Kom gerust eens langs om ons zalenaanbod te bekijken (en laat je verrassen). Voor verschillende gelegenheden hebben we zalen met diverse afmetingen. Kies voor klein of pak groots uit, het kan allemaal. Een opleiding of cursuslocatie voor een select gezelschap of een groot event voor een paar honderd man en meer.

We beschikken over geluidsinstallaties, microfoons en headsets. Daarnaast hebben we flipovers, beamers en andere facilitaire zaken in iedere ruimte beschikbaar.

Onze trainingslocatie beschikt over een uitstekend gewaardeerde Gasterije met goede keuken. Wij verzorgen catering op maat, hierbij valt te denken aan lunches, diner, warme en koude buffetten of een heerlijke BBQ.

Zoek niet verder naar de ideale trainingslocatie, reserveer je zaal bij Buitencentrum De Poort.

trainingen
Logo Savety

VCA & BHV

De mensen achter sAVety zijn jonge enthousiaste mensen die allen ruime ervaring hebben in de Bedrijfshulpverlening, Brandweer-, en Ambulancezorg. sAVety biedt op onze locatie de volledige BHV en VCA trainingen.

Reserveer je cursus
Bouwprofs Nederland

Bouwprofs Trainingen

Bij Bouwprofs Nederland weten ze waar ze het over hebben. Professionele trainingen over onderscheidende onderwerpen. Kijk voor de trainingen van Bouwprofs Nederland op onze locatie op de website van Bouwprofs Nederland.

Reserveer je cursus
trainingen