Particulier

Ons gastvrije team heet u van harte welkom in een van onze sfeervolle ruimtes of op het terras. Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, receptie, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid in een ontspannen omgeving met goede drankjes en hapjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een verrassende feestlocatie, een sfeervolle Gasterije en een uitgebreid aan bod aan activiteiten. Of het nu voor kinderen geldt, waar de nadruk ligt op spelen en beleven, of voor de wat oudere doelgroepen waar de nadruk ligt op culinair genieten, bij ons maakt u uw feest past echt compleet.

TIP: U kunt uw activiteit of feestelijke gelegenheid uitbreiden met een veelzijdigheid aan: borrelhapjes, lunches, diner, BBQ of warme en koude buffetten.

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, receptie, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid in een ontspannen omgeving met goede drankjes en hapjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie
Buffet Buitencentrum de Poort

Buffetten

De Gasterije van Buitencentrum de Poort is uitgerust met een goede keuken welke zorgt voor een smaakvolle beleving. Naast buffetten kunt u ook BBQ-en of genieten van een lunch of diner.

Meer informatie