Zakelijk

Organiseert u binnenkort een seminar, symposium, vergadering of conferentie, dan is onze locatie bij uitstek geschikt. Wij hebben een aantal grote zalen, waar in theateropstelling lezingen gegeven kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse kleinere zalen beschikbaar waarin kennis met elkaar gedeeld kan worden in bijvoorbeeld intiemere sessies of in een workshop setting. Een fijne sfeer maakt dat uw gasten zich direct prettig en ontspannen zullen voelen. De lichtinval in de zalen, de prachtige omgeving, de frisse uitstraling en de gastvrije catering met goede keuken dragen bij in die setting.

We hebben meerdere zalen in verschillende opstellingen, zoals een blok-, theater- of U-opstelling. We beschikken over geluidsinstallaties, microfoons en headsets. Daarnaast hebben we flipovers, beamers en andere facilitaire zaken in iedere ruimte beschikbaar.

Voor de ontvangst, de pauzes en de afsluiting van de dag beschik onze accommodatie over een sfeervolle Gasterije met prachtig landelijk terras.

Wilt u meer weten? Wij denken graag met u mee tijdens de organisatie van uw bijeenkomst. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vergaderen Buitencentrumd De Poort

Vergaderen

Kom vergaderen in Drenthe! Buitencentrum De Poort biedt een uitstekende vergaderlocatie voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Meer informatie

Opleiding & Cursussen

Bij Buitencentrum De Poort vindt u een breed aanbod van opleidingen en cursussen. Allen afgestemd op de deelnemers en in een setting op maat.

Meer informatie

Teambuilding

Is uw team toe aan een teambuildingsdag of leuke activiteit tijdens een lange vergaderdag? Of toch een leuk bedrijfsuitje?

Meer informatie
Buffet Buitencentrum de Poort

Buffetten

De Gasterije van Buitencentrum de Poort is uitgerust met een goede keuken welke zorgt voor een smaakvolle beleving.

Meer informatie